08-644 90 44
Nima-Andrè Nasiri

Nima-Andrè Nasiri

Fastighetsmäklare
+46 70-147 15 91
E-post

Född:

2000

Bor:

Enskede

Familj:

Stor släkt där jag inte ens kan namnet på alla

Dold talang:

Jag kan göra volter

En ledig dag:  

Då rensar jag huvudet genom att spela FIFA

Musik:

Hip Hop och Pop

Kaffe
Te
Sött
Salt
Gymmet
Soffan
Svart/vitt
Pastell
Charter
Tågluff

Möt Nima-Andrè Nasiri

Jag har alltid drömt om att bli mäklare och den dagen jag kom i kontakt med en mäklarfirma, Södermäklarna, tog jag chansen.

Några av oss föds in i företagandet och affärer. Åtminstone är det så för Nima-André Nasiri vars mamma drev redovisningsbyrå och pappa drev en dator-butik. Med detta DNA var det inte förvånande att han registrerade sitt egna bolag redan på sin 18-års dag. Men på vägen fram till sin examen har Nima-André redan hunnit med att arbeta med telefonförsäljning, butiksförsäljning och event.

– Ja, jag visste redan när jag gick ut 9:an att jag skulle bli mäklare vilket jag talade om för mina lärare.

Hur kom du in på mäklarbanan?

– Jag ringde till Södermäklarna och försökte få dem att köpa telefonabonnemang av mig. Samtalet slutade med att jag bokade ett personligt möte med VD:n och på den vägen är det. Två år senare hade jag min examen.

Vilket är ditt område?

– Jag utgår från Hägerstenskontoret men jag arbetar över hela Södra Stockholm. De här är min hemmaplan då jag är född och uppvuxen här.

Vad representerar begreppet Söder/Söderort för dig?

– För mig är Söderort "hemma". Jag har aldrig bot någon annanstans än här, så detta är "min" stadsdel. Södermalm förknippar jag med ordet "livligt" vilket rimmar bra med min personlighet då jag alltid får höra att jag är livlig. Ha ha ha, nu kanske jag blev lite för personlig men det var väl meningen med denna intervju.

Vad är det bästa med jobbet?

– Jag har idag mitt drömjobb. Att få träffa människor på den platsen som byter mest för dem, hemmet, och dessutom få hjälpa dem i deras största affär i livet är helt fantastiskt. Är de nöjda med mig kommer de garanterat att rekommendera mig till deras bekanta. Men lika viktiga för mig är även köparna, detta då jag ser dem som mina framtida säljare. Så jag ser detta som ett stort Parishjul som kan genera massor med affärer, bara jag gör ett riktigt bra jobb varje gång.

Hur ska en bra mäklare vara om man frågar dig?

– Ärlig, tillgänglig och kunnig. Det är också viktigt att man är serviceinriktad. Jag ser alla mina kunder som mina vänner, som jag inte har lärt känna än. Man måste förstå alvaret i en stor affär, men det är viktigt att man har kul på vägen.

Hur ser din egen drömbostad ut om du kunde välja helt fritt?

– Jo, det är en av hörnlägenheterna i Laurinska Huset på Södermalm. En dag ska jag bo där.

Vad gör du när du vill lätta upp stämningen?

– Jag drar ett roligt skämt. Om ingen skrattar så skrattar jag själv åt mitt skämt. Det lättar alltid upp stämningen.

Vad gör du helst när du inte jobbar?

– Spelar FIFA eller något annat spel. Det är mitt sätt att koppla ifrån hjärnan ett tag. Utöver det så är det mycket fysiska aktiviteter. Gym, padel, badminton och simning allt beroende på årstid.

Vad är det mest oväntade du har gjort?

– Om du frågar mina lärare från grundskolan, skulle de säga att jag lyckades ta en examen. Ha ha ha.