Värdering av din bostad

Värdering av din bostad

Och ja, självklart är det kostnadsfritt.

Close
08-644 90 44

Liljeholmen

Visa alla bilder

Liljeholmsvägen 10B, 6tr

Vindsvåning i eftertraktad fastighet anno 1915. Vacker och ljus trea med fantastisk utsikt över både vatten, takåsar och Högalids kyrka!

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
78 kvm
Avgift:
3 716 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Sön 25 februari kl 16:00 - 16:45 Lägg till i kalendern

5 250 000 kr eller bud

Ansvarig mäklare
Ulrica Schröder
Liljeholmsvägen 10B, 6tr - Boule och Berså håller till vid Årstabrons fot
Boule och Berså håller till vid Årstabrons fot
Liljeholmsvägen 10B, 6tr - Hornstulls galleria
Hornstulls galleria
Liljeholmsvägen 10B, 6tr - Planlösning övre våning
Planlösning övre våning
Liljeholmsvägen 10B, 6tr - Planlösning nedre våning
Planlösning nedre våning

Beskrivning

Välkommen till denna unika vindsvåning i eftertraktad fastighet anno 1915. Vacker och ljus trea med fantastisk utsikt över både vatten, takåsar och Högalids kyrka, belägen i gårdshus mot lugn bakgård. Lägenheten har ett modernt kök, stilrent helkaklat badrum och djupa fönsternischer med platsbyggda bänkar där man kan sitta och njuta av utsikten. Perfekt planerade kvadratmeter med stora förvaringsmöjligheter och samtidigt unik charm. Genomgående lackade trägolv och släta, ljusa väggar.

Ypperligt läge intill Hornstull med närhet till det mesta, men samtidigt lugnt och avskiljt från trafiken på Horns- och Långholmsgatan. Detta boende ger därmed perfekta förutsättningar för såväl ett bekvämt som socialt liv. Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi.

Sex trappor upp i gårdshuset ligger denna enastående trea med vackra detaljer och fönsterpartier åt så gott som alla håll. Djupa nischer, fönsterkupor och spännande planlösning gör detta till ett hem att längta till.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall: Från hallen slås vi av charmen som löper genom lägenhetens alla rum. Bred spiraltrappa med stora fönster som släpper in solstrålarna leder oss vidare upp i lägenheten. I hallen finns en naturlig avhägningsplats för ytterkläderna och ett rymligt skoskåp.

Hall 2: Väl uppe i lägenheten förbinds vardagsrum, badrum och ett av sovrummen av en hall med stort förvaringsutrymme prytt av glasdörrar. Här ryms även ett städskåp och integrerade hyllor.

Badrum: Till höger från hallen ligger badrummet. Stilrent och snyggt med klinkergolv, helkaklade väggar i vitt samt en stor integrerad spegel. Hög komfort med golvvärme och handdukstork.

Sovrum 2: Vidare från hallen når vi ett av sovrummen, vilket idag nyttjas som barnrum. Stora fönster med sjöutsikt i två vädersträck. Mysigt och omfamnande med charmiga vinklar. Här finns även en stor platsbyggd bänk som ger en fantastisk utsikt mot vatten, Hornstulls strand och Högalids kyrka. Under bänken finns ett rejält förvaringsutrymme. Detta rum har även gott om plats för säng, skrivbord och förvaring.

Vardagsrum: Vardagsrummet har väl tilltagna ytor och erbjuder gott om plats för både soffgrupp och matplats. Väggarna är målade i vitt och sobert framhäver detaljer som ett vackert inbyggt glasskåp och inte mindre än tre fönsterkupor med storslagen utsikt och härligt ljusinsläpp. Det lackade trägolvet ger en neutral bas att inreda efter. Takfönstren har elegant integrerade solgardiner.

Kök: Modernt kök med stil. Vita matta skåpluckor kombinerat med arbetsbänk i ek och stänkskydd av naturfärgat kakel. Köksbänk upplyst av spotlights, vilket även finns integrerat i tak. Maskinparken består av spis med ugn, fläkt i rostfritt stål, kyl/frys samt diskmaskin. I köket finns även förvaringshyllor ovanför köksbänken samt ett stort skåp snyggt integrerat längst ena väggen.

Sovrum 1: Vidare in från köket ligger det mysiga sovrummet som pryds av en stor fönsterkupa, även här med platsbyggd bänk och förvaring. Härifrån har man utsikt mot vatten dels mot Reimersholme, dels mot Hornstull. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord och garderober om så önskas. Här finns även en yteffektiv, platsbyggd bokhylla.

Byggnad

Byggnadsår
1915
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Renoveringar

1985 Stambyte av kök och badrum.
2002 Fönsterrenovering.
2010 Ny fjärrvärmecentral.
2013 Delar av tak, fasad och trapphus renoverat och installation av säkerhetsdörrar.
2014 OVK.
2015 Hissrenovering.
2017 förbättring av soprum.

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns ett källarförråd. I fastigheten finns tvättstuga med tre tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkskåp.
Det finns också ett cykel, ett barnvagnsrum, soprum med källsortering.

Bilplats

3 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. I området gäller boendeparkering; 500 kr/månaden. För mer info se; www.stockholm.se

TV och bredband

TV
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Sappa, basutbudet ingår i avgiften.
Bredband
Bredbandsleverantör är Stockholms stadsnät. Samtliga lägenheter har bredbandsanslutning med upp till 200 Mbit/s i båda riktningarna. Bredbandet ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

Status
Utförd
Prestanda
161 kWh/m² år
Övrigt om bostaden
5 250 000 kr eller bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rok
Boarea:
78 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
3 716 kr/mån inkl. värme, vatten.. samt 198:- i månaden för TV och bredband.
Våningsplan:
6 av 6, hiss finns.
Lägenhetsnr:
37
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen på visning

Sön 25 februari kl 16:00 - 16:45 Lägg till i kalender
Ansvarig mäklare
Ulrica Schröder
070-996 60 04

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.