08-644 90 44

Söderby Park

Visa alla bilder
Snart
till salu

Läkarstigen 3, 3 tr

Nytt i gammal stil! Härligt luftig planlösning med högt i tak, stora spröjsade fönster och fritt liggande balkong. P-plats.

Kort fakta

Antal rum:
3 rum och kök
Boarea:
74 kvm
Avgift:
4 714 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

2 900 000 kr pris/bud

Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
Läkarstigen 3, 3 tr - Planlösning
Planlösning
Jag kan din stadsdel
Jag hjälper dig gärna med en värdering av din bostad.
Klicka för gratis värdering

Beskrivning

Välkommen till en på många sätt spännande bostad!

Att fastigheten är uppförd år 2005 är inget man tror vid första anblick. Istället förs tankarna till sekelskiftets pampiga byggnader och den läkarvilla som är byggnadens förebild. Att fastigheten är nybyggt i gammal stil ger många fördelar - man får nutidens moderniteter utan att gå miste om charmen i den tilltagna takhöjden, de luftiga rummen och de spröjsade fönstren som är så populära för bostäder från början av 1900-talet. Här bor du högst upp med fritt liggande balkong och har dessutom en mysig vindskänsla i de två sovrummen som båda bjuder charmiga vinklar. Genom bostaden följs man av frikostigt ljus och luftig känsla och därtill är utsikten vid och vacker - över trädens toppar och den för årstiden vilande grönskan.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL:
Inbjudande hall med direkt genomsyn mot det ljusa vardagsrummet och balkongen utanför. Här fångar blicken direkt några av bostadens absoluta godbitar: ljusflödet, de stora fönsterpartierna och balkongen med sitt fria läge mot grönskan. Direkt innanför dörren till vänster finns plats för klädavhängning och ingång till en stor klädkammare finner man på höger sida.

KÖK:
Trivsamt kök med vita kökssnickerier och kakel ovan arbetsytor. Maskinell utrustning bestående av spis med keramikhäll, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Ett härligt luftigt kök med rikligt ljusinsläpp genom stora spröjsade fönster och god yta för matplats. Attraktiv öppen planlösning mot vardagsrummet intill, med möjlighet att sätta upp avgränsande vägg för den som föredrar det.

VARDAGSRUM:
Ljust vardagsrum med spröjsade fönsterpartier i vinkel och dubbla glasade balkongdörrar att öppna upp mot balkongen. Sällskapsyta som lätt rymmer soffa och vardagsrumsmöblemang får ytterligare en dimension tack vare den öppna planösningen med köket. Det här är rummet man gärna kopplar av i, likväl samlar vänner och familj.

BALKONG:
Högt och fritt liggande balkong förförande vackert belägen med vid utsikt över trädtoppar och grönska i vinterdvala. Plats för balkongmöbler.

SOVRUM:
I lägenheten finns två fina sovrum med åtskiljt läge, båda med snedtak. Det större sovrummet har ett stort fönster och gott om plats för dubbelsäng och mer därtill. Förvaring finns här i två fristående garderober. Det mindre sovrummet är perfekt för familjens minsta medlem med ljusinsläpp från två väderstreck. Förvaring finns här i en fristående garderob.

BADRUM:
Ett rymligt badrum med vita helkaklade väggar och beige klinkergolv. Utrustningen består av duschplats, wc, tvättställ i kommod, väggspegel och badrumsskåp. Därtill finns både tvättmaskin och torktumlare under en behänlig avlastningsbänk så tvätten tas lätt om hand i hemmet.

Byggnad

Byggnadsår
2005
Uppvärmningssystem
Bergvärme + luftvärmepump

Renoveringar

Utförda renoveringar:
På senare tid har en luftvärmepump installerats som komplement till bergvärmen.

Kommande renoveringar:
Inga större renoveringar planeras. Målning, underhåll planeras.

Balkong/uteplats

Balkong med högt läge och vid utsikt över trädtoppar och för tiden vilande grönska.

Övriga utrymmen

I föreningen finns 2 cykelförråd och fina omgivande gräsytor. Till lägenheten hör ett externt förråd i en separat byggnad.

Bilplats

Det finns 28 parkeringsplatser som hyrs ut för 287 kr/månad. Det finns också  8 carportplatser som hyrs ut för 629 kr/månad (hyran är inklusive el till motorvärmaren). Möjlighet att hyra 1 parkeringsplats för varje lägenhet.

TV och bredband

TV
Gruppanslutning via Com Hem. Digital-tv Bas ingår i avgiften.
Bredband
Gruppanslutning till Com Hem. Bredbandsanslutning hastighet: 100/10 Mbit/s igår i avgiften.

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Hushållsel
400 kr
Summa
600 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Prestanda
70 kWh/m² år
Övrigt om bostaden
2 900 000 kr pris/bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
3 rok
Boarea:
74 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
4 714 kr/mån inkl. värme, vatten.
Våningsplan:
3 av 3, hiss finns ej.
Lägenhetsnr:
1232
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.
Ansvarig mäklare
Saki Carapanos
070-718 95 92

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.