Värdering av din bostad

Värdering av din bostad

Och ja, självklart är det kostnadsfritt.

Close
08-644 90 44

Nacka - Kvarnholmen

Visa alla bilder

Tre Kronors Väg 31. Entréplan

En 2:a i Oscar Properties Bageriet på Kvarnholmen. Med sjöglimt. Uteplats/Terrass om ca 22kvm. Total golvyta 51 m² (38 m²+13 m²). Säljs på ritning.

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea/biarea:
38/13 kvm
Avgift:
2 885 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.

3 295 000 kr Accepterat pris.

Tre Kronors Väg 31. Entréplan - planlosning
planlosning

Beskrivning

Rumsbeskrivning: Fastighet som tidigare inrymt ett knäckebrödsbageri uppför nu Oscar Properties ca 126 lägenheter som tillsammans bildar Bageriet. Lägenheterna är inredda med högkvalitativa materialval som tillsammans gör detta till ett unikt boende. Här erbjuds bland annat specialdesignad kök enbart ritade för Bageriet, samt stora fönster med låg brösthöjd för maximalt ljusinsläpp. Färgpaletten är ljus med inslag av mörkare accentfärg i sotgrått och golven är i vitpigmenterade samt mattlackade i trä.

En nyproducerad 2:a med total golvyta om ca 51 kvadratmeter. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och takhöjden når upp till ca 3 meter. Från vardagsrummet nås en stor och vacker uteplats med sjöglimt.

På hemsidan bageriet1.se finns mer information om projektet och visningstider i "visningsboden".


Nedan följer en rumsbeskrivning, läs gärna den bifogade materialbeskrivningen.

Hall
En välkomnande hall med ett ljust och behagligt intryck och förvaringsmöjligheter i städskåp, högskåp och garderob. Här finns också avhängningsmöjligheter för både jackor och skor direkt innanför dörren. Hallen och badrummet räknas som biarea, takhöjden är densamma genom hela bostaden.

Vardagsrum
Ett stort vardagsrum med hög takhöjd, härligt öppna ytor och ett fantastiskt fönsterparti mot uteplatsen. Här finns gott om plats för soffgrupp, TV-möbel, läshörna och mer därtill. Vardagsrum och kök är integrerat i öppen planlösning vilket skapar trivsamma sociala ytor.

Kök
Köket är specialritat enbart för Bageriet, med väl tilltagna arbetsytor. Luckorna är släta i kulören sotgrå med kromade handtag och extra djupa bänkskivor samt lågt stänkskydd av grå sten. En vit kolfilterfläkt bryter av snyggt mot det grå köket. Utrustningen består av underlimmad diskho i stål, kromad blandare från Dornbracht, kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och induktionshäll med facettslipad kant.

Sovrum
Ett rymligt sovrum där ni kommer att sova gott om natten. Sovrummet vetter mot innergården och har bra förvaring via stor garderob.

Badrum
Badrummet är mycket stilrent, stort till ytan och utrustat med smakfulla materialval såsom mosaikgolv i matt varmvit kulör och kaklade väggar i vitt. Skön golvvärme värmer kalla fötter om mornarna. En kromad list avslutar de kaklade väggarna för att sedan övergå i en målad del i gråblå kulör (översta delen av vägg samt tak). De kromade detaljerna går igen i såväl en specialtillverkad spegel som i samtliga inredningsdetaljer. Utrustningen består av toalett och tvättställ med handduksreling från Duravit. Här finns också dusch som avgränsas med en snygg glasvägg och samtliga blandare kommer från Dornbracht. Plats för tvättmaskin och torktumlare.

Uteplats
En unik uteplats i Kvarnholmen mot innergården. Otroligt rymlig med plats för både bord och stolar. Bjud över dina vänner på stora middagar i sommarvärmen och gå sedan runt hörnet till områdets trevliga restauranger.

Byggnad

Byggnadsår
2017
Fönster
Alla fönster är nya och aluminiumklädda.
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Balkong/uteplats

Uteplats med eftermiddagssol

Bilplats

75 parkeringsplatser finns för boende i föreningen, beräknad kostnad är ca 1000:-/ mån. Parkeringsgaraget är uppfört i 3st våningsplan och är beläget under gården mellan byggnaden och grannfastigheten. Det kommer att finnas 9 stycken besöksparkeringar.

TV och bredband

Bredband
Fiberanslutning via Ownit och utgörs av ett basutbud för TV, bredbandskapacitet 100/100 Mbit/s Ownit kommer att leverera en TV-box & en router till varje lägenhet.
Övrigt om bostaden
3 295 000 kr Accepterat pris.
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
2 rok
Boarea/biarea:
38/13 kvm
Avgift:
2 885 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten.
Lägenhetsnr:
01.1002
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Visning

Kontakta mäklaren för visning.

Dokument & länkar

Ansvarig mäklare
Johan Lindblom
0725-36 37 16

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.