Värdering av din bostad

Värdering av din bostad

Och ja, självklart är det kostnadsfritt.

Close
08-644 90 44

Hammarby Sjöstad

Visa alla bilder

Fendergatan 6, vån 4

Välplanerad 2:a med balkong i högt och soligt läge med utsikt mot Hammarby Sjö. Stilrena och påkostade materialval & generösa fönsterpartier.

Kort fakta

Antal rum:
2 rum och kök
Boarea:
55 kvm
Avgift:
3 516 kr/mån
Visa mer fakta

Visningar

Sön 22 oktober kl 11:45 - 12:30 Lägg till i kalendern

Välkommen på visning!

Mån 23 oktober kl 17:30 - 18:00 Lägg till i kalendern

Välkommen på visning!

3 695 000 kr Pris/Bud

Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
Fendergatan 6, vån 4 - Stor balkong i högt läge med vattenutsikt
Stor balkong i högt läge med vattenutsikt
Fendergatan 6, vån 4 - Rymlig balkong
Rymlig balkong
Fendergatan 6, vån 4 - Vardagsrum
Vardagsrum
Fendergatan 6, vån 4 - Vardagsrum
Vardagsrum
Fendergatan 6, vån 4 - Kök och matplats
Kök och matplats
Fendergatan 6, vån 4 - Vy från vardagsrummet
Vy från vardagsrummet
Fendergatan 6, vån 4 - Sovrum
Sovrum
Fendergatan 6, vån 4 - Badrum
Badrum
Fendergatan 6, vån 4 - Hall
Hall
Fendergatan 6, vån 4 - Planlösning
Planlösning
Fendergatan 6, vån 4 - Föreningens gemensamma terrass i söderläge med utsikt mot Hammarby Sjö.
Föreningens gemensamma terrass i söderläge med utsikt mot Hammarby Sjö.
Fendergatan 6, vån 4 - Föreningens gemensamma terrass i högt västerläge med utsikt mot Hammarby Sjö.
Föreningens gemensamma terrass i högt västerläge med utsikt mot Hammarby Sjö.
Fendergatan 6, vån 4 - Innergård
Innergård
Fendergatan 6, vån 4 - Fasadbild
Fasadbild
Fendergatan 6, vån 4 - Områdesbild
Områdesbild
Fendergatan 6, vån 4 - Områdesbild
Områdesbild
Fendergatan 6, vån 4 - Områdesbild
Områdesbild
Fendergatan 6, vån 4 - Områdesbild
Områdesbild
Fendergatan 6, vån 4 - Områdesbild
Områdesbild
Fendergatan 6, vån 4 - Områdesbild
Områdesbild

Beskrivning

Välkomna till en ljus, välplanerad och mycket fräsch tvåa i populära Henriksdalshamnen. Stor balkong (ca 11 kvm) med härlig vattenutsikt mot Hammarby Sjö. Öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats inbjuder till socialt umgänge i bostaden. Materialvalen är genomgående stilrena och gedigna; ljus ekparkett på golv, vita väggar och snickerier, mörkt naturstensgolv i hallen samt kakel och klinker i badrum. Stora, rumsbreda fönsterpartier med låg bröstning och rymlig balkong med utgång från både vardagsrum och sovrum förstärker luftigheten och rymden ytterligare.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Hall med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Här finns även en praktisk och rymlig skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter. Fint mörkt naturstensgolv, vita väggar och infällda spotlights i taket.

Badrum
Badrum med väl tilltagen yta och mycket hög standard. Helkaklade väggar i vitt och matt-svart klinkergolv. Här finns duschhörna med fällbara dörrar, wc, tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva, handdukstork, spegelskåp samt infällda spotlights i taket.

Vardagsrum
Vardagsrummet har ett stort fönsterparti som släpper in behagligt med ljus i rummet. Rummet är luftigt och lättmöblerat med plats för såväl soffgrupp, tv-möbler och matsalsdel. Utgång till den stora härliga balkongen som erbjuder ett högt och soligt läge med utsikt mot Hammarby Sjö.

Kök
Köksinredning i vitt med gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, spishäll, diskmaskin, mikrovågsugn, spiskåpa samt kyl/frys, samtliga vitvaror är i modern rostfri design. Kakel ovanför arbetsbänk och bra belysning.

Sovrum
Sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Hel garderobsvägg vilket ger mycket bra förvaringsutrymmen. Utgång till den stora balkongen som erbjuder trevlig sjöutsikt och god plats för grill & balkongmöblemang.

Balkong
Rymlig balkong om ca 11 kvm som nås både från vardagsrummet och från sovrummet.

Allmänt om området:
Henriksdalshamnen är den sista sjönära utbyggnadsetappen av Hammarby Sjöstad. I området har flertalet nya kajer och bryggor anlagts som ett sammanhängande gång- och vistelsestråk längs vattnet från Lugnet genom hela Henriksdalshamnen och vidare till Danvikstull. Centralt i området ligger hamntorget som med båtplatser och kaféer blivit en naturlig mötesplats för boende och besökare i området och det är även härifrån färjan till Södermalm avgår. Kvarteret är en mix av skärgård och stad. Med ett boende mitt i staden, och samtidigt skärgårdsnära, har du alla möjligheter att njuta här och nu i vardagen. Promenera ner till Soldäcket för en picknick eller slå dig ner vid en av restaurangernas uteserveringar.

I Hammarby Sjöstads marina miljö har du nära till både natur och storstadens alla bekvämligheter och möjligheter. I området finns mängder av restauranger och caféer vilket bidrar till områdets charmiga atmosfär. Här finns givetvis även bank, apotek, dagis, kyrka, bibliotek och allt annat som du kan önska dig. Området kombinerar verkligen det bästa av myllrande storstad och avkopplande natur med vatten inpå knuten. Nedanför Danviksklippan bygger staden en ny park. Inom parkens område kommer det att finnas fotbollsplan, lekplatser, en backe samt gräsplatåer.

Närområdet:
Inom behagligt promenadavstånd finns populära Sickla köpkvarter där det finns mängder av affärer, butiker, biografer, fik och restauranger. Hammarby Sjöstad gränsar mot Nackareservatet och inom några kilometer finns trevliga Hellasgården. Hellasgården är perfekt för bad sommartid och långfärdsskridskor vintertid. På vintern går det för övrigt även att åka slalom i Hammarbybacken som vintertid lyser upp kvarteren.

Kommunikationer:
Kommunikationerna är utmärkta och dina vänner når dig lätt med cykel, båt, tåg eller buss. Hållplats Henriksdal som ligger ca 300 meter från lägenheten trafikeras av samtliga bussar på sträckan Slussen och Nacka/Värmdö samt Saltsjöbanan. Från Henriksdal är avgångarna/alternativen väldigt många och här behöver man sällan vänta mer än ett par minuter på bussen som tar dig till Slussen. Inom kort gångavstånd finns även busslinjerna 53, 71, 74 och nattbuss 96. Buss 53 stannar vid Slussen och fortsätter sedan in till stan. Tvärbanan trafikerar Solna – Sickla köpkvarter via Liljeholmen och Gullmarsplan (där du ansluter till tunnelbanenätet). I oktober månad förväntas utbyggnaden av tvärbanan vara klar och då kan du även åka direkt till Sickla köpkvarter. Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Båttrafiken med m/s Lotten är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm med 10 till 15 minuters intervall mellan 06.00 och 24.00. Dessutom trafikerar M/S Emelie Hammarby Sjöstad - Nybroviken med ett stopp på Djurgården och Gröna Lund.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2010
Fönster
3-glasfönster
Ventilation
Mekanisk frånluft
Uppvärmningssystem
Fjärrvärme

Balkong/uteplats

Rymlig balkong (ca 11 kvm) med utsikt mot Hammarby Sjö. Till balkongen finns det två stycken utgångar och dessa är placerade i vardagsrummet samt i sovrummet.

Övriga utrymmen

I föreningen finns 2 st gemensamma terrasser, garage, tvättstuga, cykelförvaring, barnvagnsrum samt sopsorteringsrum.

Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd som enkelt nås via fastighetens hiss.

Bilplats

Föreningen förfogar över 31 st parkeringsplatser i garaget under huset. Dessa går att hyra för 1500 kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö.

TV och bredband

TV
Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget som innebär att alla lägenheter har tillgång till ett basutbud med tv-kanaler. För det fall ni vill få tillgång till fler kanaler eller andra tilläggstjänster kan ni kontakta Bredbandsbolaget på tel: 0770-777 000.
Bredband
I fastigheten finns ett fiber-LAN installerat där Bredbandsbolaget är tjänsteleverantör. Föreningen har tecknat ett gruppanslutningsavtal som innebär att alla lägenheter har tillgång till en 100/10 mbit-anslutning samt ip-telefoni. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån.

Driftskostnad

Försäkring
200 kr
Hushållsel
200 kr
Summa
400 kr/mån

Energideklaration

Status
Utförd
Datum
2015-03-17
Prestanda
69 kWh/m² år
Energiklass
C

Föreningen

Namn
Brf Henriksdalskajen
Antal lägenheter
49 st, varav 0 st hyresrätter
Org.nr
769615-3944
Andel i föreningen
1.76788%
Andel av årsavgift
1.76787%
Föreningens hemsida
Föreningen består av 49 st bostadsrättslägenheter med adresserna Fendergatan 6-8. Byggår 2010. Byggherre Wallenstam.
3 695 000 kr Pris/Bud
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Antal rum:
2 rok
Boarea:
55 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift:
3 516 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv. Ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån tillkommer för bredband.
Våningsplan:
4 av 6, hiss finns.
Lägenhetsnr:
18760-61305
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen på visning

Sön 22 oktober kl 11:45 - 12:30 Lägg till i kalender

Välkommen på visning!

Mån 23 oktober kl 17:30 - 18:00 Lägg till i kalender

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare
Mattias Näsström
070-147 24 39
Michaela Nordström
070-947 26 54

Intresserad av denna bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

Äger du en liknande bostad?

Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.