Värdering av din bostad

Värdering av din bostad

Och ja, självklart är det kostnadsfritt.

Close
08-644 90 44

Nyproduktion

Som erfaren mäklareSödermalm har vi på Södermäklarna gedigen erfarenhet av att omsätta nyproducerade bostäder på marknaden. Vare sig det handlar om stora eller små projekt ser vi till att du som byggherre får ut maximalt för din nyproduktion. Vårt varumärke, starka position på marknaden och vår höga servicenivå skapar både förtroende samt optimala förutsättningar för nöjda kunder. Med oss kan du lita på att få exakt den hjälp som du behöver för att få bästa möjliga utfall av din affär.

Moderna bostadsrätter i Hökarängen

I dagsläget arbetar vi med Uvetta Strada, ett nytt och modernt område i Hökarängen i södra Stockholm. Här är 130 lägenheter i en elegant arkitektur ute till försäljning. Detta urbana boende förser de boende med en bostad där de har närhet till allt, från natur till tunnelbana. Oavsett om köparna föredrar lugnet i skogen eller pulsen i innerstaden kommer en bostadsrätt här att ge dem det de önskar. Ett drömläge med andra ord.
Vill du ha mer information eller diskutera konkreta eller planerade projekt, kontakta vd Saki Carapanos på telefon: 08-718 95 92 eller e-post: saki.carapanos@sodermaklarna.se

Hitta ditt drömboende

Läser du detta som privatperson? Låt oss värdera din bostad och hitta ditt drömboende idag – kontakta oss här. Vi är med dig hela vägen.